De besturen

Steevast staat ieder jaar weer een nieuw Bestuur aan het roer van de Vereniging. Haar taak? Het draaiende houden van de Vereniging door haar beleid uit te voeren en de dagelijkse gang van zaken te controleren. Op deze pagina vind je informatie over het huidige Bestuur en een aantal oud-besturen.

60e Bestuur

Het motto van het 12e Lustrumbestuur is 'Schitterend!'. Het Bestuur zal zich dit jaar namelijk niet alleen gaan inzetten voor de Vereniging, maar daarnaast ook meehelpen aan een schitterend Lustrumjaar.

Lees verder

59e Bestuur

De leus van het 59e Bestuur luidt: 'Benevolent'. Op deze manier wil het Bestuur haar leden van dienst zijn.

Lees verder

58e Bestuur

Het motto van het 58e Bestuur luidt 'Op Stoom'

Lees verder

57e Bestuur

Het motto van het 57e bestuur luidt 'Onversaagd', wat een synoniem is voor dapper en onbevreesd. Deze leus leeft het 57e bestuur na door nergens voor terug te deinzen en alles met beide handen aan te pakken.

Lees verder

56e Bestuur

Het motto van het 56e bestuur luidt 'Daadkracht geeft doorslag'.

Lees verder

55e Bestuur

Het motto van het 55e bestuur luidt 'Clooten van Stael: Gewightig'

Lees verder

54e Bestuur

Het motto van het 54e bestuur luidt 'Datum Quaesitum Demonstratio', wat staat voor ' ’t ghegheven, ’t begheerde en ’t bewys'. Uit deze drie delen werden Simon Stevin's bewijzen opgebouwd. Ook een verenigingsjaar kan op deze manier beschreven worden. ’t Ghegheven: het 54e jaar. ’t Begheerde: Een mooi jaar vol activiteiten, veel actieve leden, leuke borrels en veel gezelligheid. ’t Bewys: Het is gelukt er dit jaar iets geweldigs van te maken.

Lees verder

53e Bestuur

Het motto van het 53e bestuur luidt 'Acti Vento', vrij vertaald 'Door de wind gedreven'. Dit jaar was het zover: de Vereniging werd door de wind gedreven. Het was een wind met een sterkte van 7 op de schaal van Beaufort: een harde, sterke wind met af en toe turbulenties die worden toegekend aan de term ‘storm’. De Vereniging maakte krachtige sprongen voorwaarts, waarbij zij af en toe van haar pad werd geblazen door de storm.

Lees verder

52e bestuur

Het motto van het 52e bestuur luidt 'Beheerste kracht is sterker'.

Lees verder

51e bestuur

Het motto van het 51e bestuur luidt 'Zonder twijfel'.

Lees verder

50e Bestuur

Het motto van het 50e Bestuur luidt 'De Thiende, Significant'.

Lees verder