Boeken

Met ingang van het nieuwe collegejaar veranderen er een paar zaken met betrekking tot het kopen en bestellen van studieboeken. Dit zal de hierop volgende veranderingen met zich meebrengen.

Voortaan wordt er gebruik gemaakt van één centrale webshop waarin alle studenten van de TU/e studieboeken met korting kunnen bestellen. Alle boeken die op de TU/e gebruikt worden, zijn hierin beschikbaar.  Dus kun je als student met keuzevakken bij een andere faculteit gewoon bij Simon Stevin terecht voor de boeken. Bestellingen worden afgeleverd in de Simonkamer, te Gemini-Noord 1.61, of thuis bezorgd.

De huidige reguliere bestelperiode is weer gestart. De eerste keer dat je gebruik maakt van de webshop dien je een nieuwe account aan te maken, dit account kun je dan in het vervolg altijd gebruiken. Om gebruik te mogen maken van de fikse korting dien je lid te zijn van Simon Stevin. Mocht je dit nog niet zijn, kun je je inschrijven in de Simonkamer. Voor verdere vragen over deze nieuwe service kun je terecht op de site onder het kopje “Contact” of mailen naar onderwijs@simonstevin.tue.nl.