Agenda

W.S.V. Simon Stevin organiseert de volgende evenementen in de komende periode. Wil je deelnemen aan een van deze activiteiten? Kom je inschrijven in de Simonkamer of klik door op de activiteit om je online in te schrijven.

Direct inschrijven

Master Kick-off

Geef je carrière vorm tijdens de Master Kick-off van 29 tot en met 31 augustus 2017! Begin je aan een master in september? Wil je met een vliegende start aan je master beginnen? Als jouw antwoord ja is, dan moet je bij de Master Kick-off zijn!

Lees verder

Boekenverkoop

Op 31 augustus kunnen de nieuwe eerstejaars studenten werktuigbouw hun boeken op komen halen in Gemini. Maar daarnaast zijn er de hele dag ook activiteiten en gaat om vier uur de borrel weer van start!

Lees verder

Gevorderde Draai- en Freescursus

De draai- en freescursussen die al jaren gegeven worden door Willie ter Elst zijn haast niet meer weg te denken. Dit jaar zullen Simon Stevin en Willie de gevorderde draai- en freescursus aanbieden. Deze cursus is een geweldige kans voor studenten die al een draai- en freescursus hebben gevolgd om dieper in de technieken en het vakmanschap van het draaien en frezen te duiken.

Lees verder