W.S.V. Simon Stevin is de studievereniging aan de faculteit Werktuigbouwkunde van de Technische Universiteit Eindhoven. De Vereniging ondersteunt de studenten van de faculteit Werktuigbouwkunde op diverse gebieden en biedt ontspanning naast de studie. Op deze website vindt u informatie over de Vereniging en haar activiteiten.

Als er vragen of klachten zijn die betrekking hebben tot het onderwijs en/of boeken, kun je altijd mailen naar onderwijs@simonstevin.tue.nl. Ook kun je plaatsnemen in het eerste- of tweedejaars studentenpanel.

Aankomende evenementen

Direct inschrijven

Master Kick-off

Geef je carrière vorm tijdens de Master Kick-off van 29 tot en met 31 augustus 2017! Begin je aan een master in september? Wil je met een vliegende start aan je master beginnen? Als jouw antwoord ja is, dan moet je bij de Master Kick-off zijn!

Lees verder

Boekenverkoop

Op 31 augustus kunnen de nieuwe eerstejaars studenten werktuigbouw hun boeken op komen halen in Gemini. Maar daarnaast zijn er de hele dag ook activiteiten en gaat om vier uur de borrel weer van start!

Lees verder

Onze sponsoren

Sponsoren spelen een belangrijke rol bij Simon Stevin. Klik op het logo van een sponsor voor meer informatie.

Laatste nieuws

Openingstijden zomervakantie

Vanwege de zomervakantie zal de Simonkamer dagelijks geopend zijn van 11 tot 2 uur in plaats van de reguliere openingstijden. Je bent dan altijd welkom voor een kopje koffie of voor al je vragen!

Lees verder

Cursussen kwartiel 4

Simon Stevin biedt i.s.m. AthenaStudies deze periode weer cursussen aan, waardoor je in minimale tijd maximaal hoge cijfers binnen kunt slepen! Zo kun je rustig van je biertje blijven genieten tot de zomervakantie! De volgende trainingen staan online: Structuur en Eigenschappen van Materialen, Signalen en Modelleren.

Lees verder

Boeken bestellen

Er is een nieuwe boekenbestelmodule beschikbaar! Voor meer info en de bestelmodule zie http://www.simonstevin.tue.nl/boeken.

Bezoek onze Lustrumwebsite: 

www.twaalfdelustrum.nl