Nieuws

Openingstijden zomervakantie

Vanwege de zomervakantie zal de Simonkamer dagelijks geopend zijn van 11 tot 2 uur in plaats van de reguliere openingstijden. Je bent dan altijd welkom voor een kopje koffie of voor al je vragen!

Lees verder

Cursussen kwartiel 4

Simon Stevin biedt i.s.m. AthenaStudies deze periode weer cursussen aan, waardoor je in minimale tijd maximaal hoge cijfers binnen kunt slepen! Zo kun je rustig van je biertje blijven genieten tot de zomervakantie! De volgende trainingen staan online: Structuur en Eigenschappen van Materialen, Signalen en Modelleren.

Lees verder

Lustrumterrein

Het opbouwen van het Lustrumterrein is in volle gang! Kom volgende week ook genieten van de Lustrumweek, welke geheel plaatsvind op het Lustrumterrein!

Lees verder

Simon Stevin sportshirts

Wil jij ook graag in stijl sporten? Een comfortabel shirt voor een zeer scherpe prijs? De verenigingskleuren aan het dragen terwijl je aan het schitteren bent op het sportveld? Koop dan nu een Simon Stevin sportshirt! De sportshirts zijn van hoge kwaliteit en comfortabel om te dragen. Het shirt kost in de winkel €30,- euro maar zal in de Simonkamer aangeboden worden voor maar €10,- euro. Wil je de garantie dat er een shirt in jouw maat is? Vul dan de interesselijst in op de site of in de Simonkamer! Link naar interesselijst: https://events.simonstevin.tue.nl/event/376/

Lees verder

Aankomend Bestuur

Op de zeer drukke vijfde ALV van het 12e Lustrumbestuur is het weer gelukt een aankomend Bestuur te verkiezen. Wij, het aankomend 61e Bestuur hebben er heel erg veel zin in en willen iedereen bedanken voor de stemmen.

Lees verder

De Lustrumweek

Van 14 tot en met 19 mei viert Simon Stevin haar twaalfde Lustrum! De groene loper zal omgebouwd worden tot Lustrumterrein, waar een week lang van alles te beleven valt. Van een feest tot een brasgala en van een buitenfilm tot een cantus, er is voor iedereen iets leuks te beleven tijdens de Lustrumweek. Zin in een écht mooie week? Koop dan de passe-partout en je krijgt de lustrum-lp gratis!

Lees verder

Onderwijsprijs

Elk jaar reikt de faculteit Werktuigbouwkunde onderwijsprijzen uit aan de beste Bachelor- en Master-docent. In samenwerking met W.S.V. Simon Stevin is er een selectie van docenten gemaakt die worden voorgedragen als kanshebber.

Lees verder

Alle zeilwagens rijden weer!

Na een lange periode waarin de dolfijn niet reed, is de wagen voorzien van nieuwe achterlopers en wielen. Ook zit er een mooie nieuwe verflaag op. Hij is het afgelopen strandzeilweekend voor het eerst mee geweest en heeft zich weer bewezen op het strand. De zeilwagenvloot is nu weer compleet!

Lees verder

Verenigingsbus bestickerd

Na de aanschaf van Walter, onze Verenigingsbus, moesten er natuurlijk ook stickers op de bus komen. Onder andere staan er nu een zeilwagen en ons logo op.

Lees verder

Openingstijden zomervakantie

Tijdens de vakantie zijn er gewijzigde openingstijden van de Simonkamer! Check ze hier zodat je niet voor een gesloten deur staat.

Lees verder

Aankomend Bestuur verkozen

Ondanks dat de ALV 59.5 erg snel afgerond moest worden, is het toch gelukt een aankomend Bestuur te kiezen. Wij, het aankomend 12e Lustrumbestuur, willen iedereen bedanken voor onze verkiezing!

Lees verder

Intro-ouders gezocht!

Kan jij je jouw intro-week nog herinneren? Die week vol activiteiten, weinig slaap en mega vette feestjes?! Aankomend jaar kan jij een groepje kiddo’s als intro-ouder begeleiden, zodat zij ook zo’n geweldige intro meemaken!

Lees verder