Onderwijs

Tentamens oefenen

Naast de verkoop van boeken verzorgt Simon Stevin materiaal om te oefenen voor tentamens. Dit bestaat uit meerdere tentamens opgaven en, als de docent dit toestaat, antwoorden en/of uitwerkingen van voorgaande jaren. Deze tentamens zijn te vinden in ons digitaal tentamenarchief. Hierin zijn ook enkele tentamenbundels te vinden, waarin de tentamens van meerdere vakken die in hetzelfde jaar gegeven worden. Kijk voor het digitaal tentamenarchief op \\simonstevin\tentamens (je dient wel ingelogd te zijn als W-er op het TU/e-netwerk).

Elementaire Bewerkingstechnieken

Om studenten ook praktijkervaring op te laten doen, organiseert de vereniging cursussen voor verschillende bewerkingstechnieken. Zo worden er MIG/MAG-lascursussen en plaatbewerkingscursussen georganiseerd op externe locaties. Ook worden er draai- en Freescursussen georganiseerd in de faculteit zelf. Als er genoeg geïnteresseerden zijn, komen er ook gevorderden cursussen.

Kwaliteit van het onderwijs

Om de kwaliteit van het onderwijs op deze faculteit in de gaten te houden en waar nodig te verbeteren, heeft de Onderwijscommissaris meerdere vergaderingen met verschillende medewerkers van de faculteit en buiten de faculteit. 
Voor vragen, klachten of opmerkingen over het onderwijs, kun je natuurlijk altijd even de Simonkamer binnen lopen of de Onderwijscommissaris mailen via onderwijs@simonstevin.tue.nl . Ook is het mogelijk je feedback achter te laten op onze Feedback pagina, waar ideeën en problemen bediscussieerd en bijgehouden worden!