Onderwijs links

Op deze pagina een aantal handig onderwijs links van de TU/e.

Feedback pagina van de W.S.V. Simon Stevin

Als studievereniging faciliteren wij een pagina waarop feedback, een klacht of idee, verzameld en besproken wordt. Daarnaast is hier ook een terugkoppeling of status terug te vinden van alle feedback. Zo weet je meteen wat er met je feedback gebeurt!


OASE

OASE is de digitale leer- en werkomgeving van de TU/e. Via deze omgeving kun je alle informatie over opleidingen, vakken, tentamens en roosters opvragen. Ook vind je hier nieuwsberichten en kun je zoeken naar literatuur.

Als student kun je je via deze omgeving aanmelden voor tentamens, vakken en groepen, kun je je persoonlijk collegerooster samenstellen en kun je de online vak- en groepsruimtes bij vakken benaderen. Ook kun je hier vinden wat je studiepakket is en welke resultaten je hebt behaald. Ten slotte kun je hier ook je email en agenda raadplegen.


Onderwijsinformatie Werktuigbouwkunde

De officiele website voor onderwijsinformatie van de faculteit Werktuigbouwkunde aan de TU/e.


Outlook Web Acces

Dit is een web gebaseerde versie van Outlook om online de TU/e mailbox te openen. Hiervoor hoef je geen software te installeren of een VPN verbinding aan te leggen.


OWInfo

Onderwijsinformatie pagina van de TU/e.


Technische Universiteit Eindhoven

De officiele website voor medewerkers en studenten van de TU/e.


Studentassistentschappen Werktuigbouwkunde

Dit is de site van de faculteit, waar alle studentassistentschappen staan. Je kunt hier solliciteren als studentassistent.


Bookboon

Op deze site staan een aantal gratis studieboeken over onderwerpen als statistiek, lineaire algebra en warmteoverdracht.


EdX

Op deze site kan je veel gratis cursussen volgen zoals programmeren of samenwerken. Het is hier bovendien mogelijk om tegen betaling een certificaat hiervoor te ontvangen.